Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi u 2019. godini

Temeljem Odluke o potporama poljoprivredi za razdoblje od 2019. do 2020. godine (Službeni glasnik Grada Velike Gorice 4/2019) Gradonačelnik grada Velike Gorice raspisao je Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za 2019. godinu. Bez obzira što je natječaj otvoren do 31.10.2019. godine, prijavite se na Natječaj da ne bi došlo do prijevremenog utroška sredstava.
Više informacija na www.gorica.hr/2019/04/natjecaj-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-u-poljoprivredi-u-2019-godini/


Skora događanja

Nema događanja
Ispis

Radionica,bušač okvira i topionik sa prešom

Napisao/la Branko Piculek. Objavljeno u Blog

      Eto prošla je  Nova godina i tako smo i mi nastavili svoj već najavljei ciklus predavanja. Naravno svim pčelarkama,pčelarima, članovima i članica PU Turopolje, suradnicima želimo sretnu i bolju, uspješniju Novu godinu, nadasve medniju.

 

 

         Tako smo i danas 16. siječnja 2018. godine s početkom u 19,00. sati u već tradicionalno ugodnom okruženju restorana "Za Vašu dušu " u Okujama održali prvo ovogodišnje predavanje-radionicu na kojoj nas je kolega Mario Zbačnik upoznao sa radom i načinom rukovanja nove opreme,bušač okvira sa više glava i parnim topionikom za vosak s prešom za cijeđenje voštine,pri čemi se dobije više voska,odnosno ona količina koja nam inače ostaje u voštini.

 

  Za napomenuti je da je naša udruga nabavila po dva od svakog uređaja i to preko natječaja koji su raspisani  ta tu namjenu, te će opremu prema pravilniku moći koristiti svi članovi udruge "PU Turopolje"

    Zahvaljujemo se osoblju i vl. restorana "Za Vašu dušu" na susretljivosti i trudu kod naših okupljanja,te i njima također upućujemo sve dobre želje,dobru poslovnu godinu i uspješan nastavak suradnje.

Prijava

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka