Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi u 2019. godini

Temeljem Odluke o potporama poljoprivredi za razdoblje od 2019. do 2020. godine (Službeni glasnik Grada Velike Gorice 4/2019) Gradonačelnik grada Velike Gorice raspisao je Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za 2019. godinu. Bez obzira što je natječaj otvoren do 31.10.2019. godine, prijavite se na Natječaj da ne bi došlo do prijevremenog utroška sredstava.
Više informacija na www.gorica.hr/2019/04/natjecaj-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-u-poljoprivredi-u-2019-godini/


Skora događanja

Nema događanja
Ispis

Predavanje, prof. Ivan Tucaković

Napisao/la Branko Piculek. Objavljeno u Blog

    Sukladno već ustaljenoj praksi danas 30.01.2018 godine u 19,00 sati u našem omiljenom restoranu nastavili smo niz kvalitetnih predavanja,a koje nam je večeras održao naš uvaženi kolega  prof.  Ivan Tucaković, a na temu " PČELARSTVO-IZAZOV"( klimatske promjene).

 

      Kao što smo i sami svjedoci trenutnog neuobičajenog i čudnog vremena, tako nam je ova tema sjela " ko kec na desetku".

     Profesor Tucaković je u dvosatnom predavanju dotaknuo sve kritične točke u klimatskim promjenama, te ih u više struja ili smjerova usporedio sa pčelarstvom,tehnologijom, potrebama za prilagodbama i tretmanima i  bio raznolikosti, kako u naššem okruženju tako i globalno.

    Naravno i ovaj puta se na predavanju okupilo podosta članova koji su sa zanimanjem i velikim interesom saslušali predavanje i preuzeli za za njih najbolje .

           Posebno zanimljivo je što se na predavanjima, istina sporo i sramežljivo pojavljuju novi, mlađi članovi obiteljji pčelara, prijatelji i rodbina, kao i povećan postotak ženske populacije,što nas dovodi do pozitivnog pomaka naprijed i nadi da će pčelarstvo unatoć  svakoojakim problemima i dalje opstajati.

Prijava

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka