• ISMedSace.jpg
 • ISNaSatonosi.jpg
 • ISNeizvrcani.jpg
 • ISVelikePcele.jpg
 • NaLetu1.jpg
 • NaOkviru.jpg
 • pcela-maslacak.jpg

Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi u 2019. godini

Temeljem Odluke o potporama poljoprivredi za razdoblje od 2019. do 2020. godine (Službeni glasnik Grada Velike Gorice 4/2019) Gradonačelnik grada Velike Gorice raspisao je Natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za 2019. godinu. Bez obzira što je natječaj otvoren do 31.10.2019. godine, prijavite se na Natječaj da ne bi došlo do prijevremenog utroška sredstava.
Više informacija na www.gorica.hr/2019/04/natjecaj-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-u-poljoprivredi-u-2019-godini/


Skora događanja

Nema događanja
Ispis

Izlaganja pčelara PU Turopolje 11. - 13. 10. 2019.

Napisao/la Marijo Zbačnik. Objavljeno u Članci

Obavjest kolegicama, kolegama pčelarima i svim ljubiteljima pčelinjih proizvoda za izlaganja pčelara PU Turopolja od 11. do 13. 10. 2019.
Svečana ceremonija dodjele nagrada OPG - Zlata vrijedan, petak 11.10.2019., Pučko otvoreno učilište, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica, od 18;30 sati. 
Deseti Festival pčelarstva Zagrebačke županije, subota i nedjelja 12. i 13. 10. 2019., Trg Stjepana Radića, Kravarsko od 10;sati i VG Čajanka, subota 12. 10. 2019., Trg Kralja Tomislava, Velika Gorica od 12;00 sati.
Gastro Turopolja i Nedeljni Turopoljski ručak, nedjelja 13. 10 2019., Trg Kralja Tomislava, Velika Gorica od 10;00 sati.

Dođite i posjetite nas na svim manifestacijama
Ispis

Besplatno osposobljavanje za osobe koje se žele baviti turističkim seoskim obiteljskim gospodarstvom

Napisao/la Marijo Zbačnik. Objavljeno u Članci


Zahvaljujući Ministarstvu turizma i sredstvima Europske unije omogućeno je besplatno osposobljavanje za osobe koje se bave ili žele baviti turističkim seoskim obiteljskim gospodarstvom, a koji su mlađi od 25 ili stariji od 54 godina i nezaposleni su. 
Učilište Ambitio će od 15. do 28. studenog 2019. godine provesti program osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva. 

Svim polaznicima pokriveni su svi troškovi programa osposobljavanja: predavanja, praktična nastava, završni ispit, svi troškovi prijevoza te trošak smještaja i prehrane za vrijeme cjelokupne nastave. 
Tijekom osposobljavanja polaznici će boraviti u Pustari Višnjica, jednom od vrlo uspješnih obiteljskih gospodarstva i učiti od iskusnih nastavnika. Po završetku programa osposobljavanja polaznici će znati kako zadovoljiti današnje goste željne raznolike ponude, a steći će slijedeća znanja i vještine:

 • Voditi brigu o dolasku, boravku i odlasku gostiju turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva
 • Primijeniti pravila sigurnog rada u obavljanju poslova domaćina/ice
 • Komunicirati s gostima u skladu s njihovim potrebama
 • Prezentirati ključnu turističku ponudu ruralnih krajeva
 • Isplanirati i provesti nabavu i skladištenje namirnica
 • Pripremiti i poslužiti jednostavna i srednje složena jela i slastice
 • Provesti čišćenje i održavanje turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/domacin-ica-turistickog-seoskog-obiteljskog-gospodarstva/ .
Za više informacija o projektu 3D u hrvatskom turizmu i programu osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva kontaktirajte nas putem e-mailaOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
" target="_blank">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefonom na broj: 01/4677 803 ili posjetite našu internetsku stranicu: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/prijava/ .

Ispis

Nova pčelarska trgovina

Napisao/la Milorad Pletikapa. Objavljeno u Članci

 "Apis market je mjesto pčelarskih druženja i razgovora. Osim standardnog pčelarskog asortimana nudimo i zaštitnu opremu vlastite proizvodnje (šeširi, kombinezoni, rukavice...), te savjete i razgovor o tehnologiji, liječenju te poticajima u pčelarstvu. Obratite nam se s povjerenjem.

Vaš Apis market tim."

Povezani članci

Prijava

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka